*** София. 09.00 часа започва дейността на Народното събрание. *** София. От 14 часа в

...
***
София.
09.00 часа започва дейността на Народното събрание.
***
София.
От 14 часа в
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 13 декември 2022 г.

***

София.

09.00 часа стартира активността на Народното събрание.

***

София.

От 14 часа в Новотел София министър-председателят Гълъб Донев ще взе участие в откриването на шестото издание на интернационалния конгрес " Битката за гениите ".

***

София.

От 14.00 часа в зала " Запад " на Народното събрание заместник-председателят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта, проф. Даниела Дашева, ще организира среща с представители на студентските препоръки, на която ще бъдат разисквани проблемите на студентския спорт.

***

София.

От 14.00 часа на автомагистрала " Хемус " Синдикат " Пътно дело " към КНСБ провежда митинг на работещите в Агенция " Пътна инфраструктура " и нейните подразделения в страната.

***

София.

От 18:00 часа, в зала " Сердика " на София Хотел Балкан Министерството на туризма ще връчи седмите Годишни награди в туризма, които за втора поредна година се организират под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

***

Бургас.

От 14.30 часа в постройката на Община Бургас ще стартира съвещание на Постоянната комисия по опазване на здравето към Общинския съвет в Бургас

***

Бургас.

От 15.30 часа в постройката на Община Бургас ще стартира съвещание на Постоянната комисия по обществени действия към Общинския съвет в Бургас

***

Бургас.

От 17.30 часа в Държавната опера в Бургас ще стартира балетът " Лешникотрошачката ".

***

Бургас.

От 17.30 часа в Културен център " Морско казино " ще стартира коледен театър " На посетители на Дядо Коледа ".

***

Велико Търново.

От 09.00 часа библиотека " Искра " при Народно читалище " Искра-1896 " - Велико Търново експониране на витрина с творби на Хайнрих Хайне по случай 225 година от рождението му.

***

Велико Търново.

От 17:30 часа Библиотечно-информационен център " Славейче " към Регионална библиотека " Петко Р. Славейков " Димитър Калев показва книгите " Петър Дънов Учителя " - от поредицата " Дълг и чест " и Евтерпософия " - определени стихотворения Регионална библиотека " Петко Р. Славейков ".

***

Враца.

От 10.00 часа коледна работилница ще се организира в Младежкия център.

***

Враца.

От 19.00 часа " Престъпление и наказване " от Ф.М.Достоевски в камерна зала на ДКТ.

***

Пловдив.

От 11:00 часа ще се организира гала по разкриване на водогрейните котли в Топлоелектрическа централа Пловдив Север (бул. " Васил Левски " № 236, Пловдив. Локацията е на изхода от Пловдив в посока Карлово).

***

Пловдив.

От 17.30 часа ще бъде открита галерия на Посолството на Изменник на родината Иран - София и Регионален етнографски музей - Пловдив " Магията на иранското изкуство и занаяти ". Тази година се навършват и 125 години дипломатически и 70 години културни връзки сред България и Иран.

***

Пловдив.

От 9.00 часа, в 5 зала продължава делото по отношение на случай със гибелен край в землището на с. Труд.

***

Смолян.

От 18:часа в КДК, зала " Петър Стайков " ще се организира среща със Здравка Евтимова и показване на новата й книга " Резерват за вълци и хора "

***

Царево.

От 18.00 часа в салона на НЧ " Георги Кондолов 1914 " ще стартира коледна пиеса с присъединяване на Куклен спектакъл - Бургас.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР