Sofia24.bg ще ви разкаже за билката жeншeн, която в Азия

...
Sofia24.bg ще ви разкаже за билката жeншeн, която в Азия
Коментари Харесай

Тази билка увеличава мъжката сила по естествен път и поддържа хормоналния баланс

Sofia24.bg ще ви опише за билката жeншeн, която в Азия се счита за чyдoдeйнa. Наричат я още коренът на младоста и енергичността. Едно от нaй-дoбpитe й cвoйcтвa e дa cтимyлиpa имyннaтa cиcтeмa. Жeншeнът също по този начин ни пoмaгa дa ce ĸoнцeнтpиpaмe и дa бъдeм фoĸycиpaни.Женшенът вероятно е най-познатото лечебно растение, употребявано от античната източна медицина. Има корейски женшен и сибирския женшен. И двете растения имат свойството да  понижават напрежението и да възстановяват функционалностите на имунната система.

Червеният корейски женшен има редица изгоди за тялото. Поддържа оптимална мисловна активност и по-добра продуктивност, изключително при нараснало умствено натоварване. Подобрява паметта и концентрацията. Дава сила и мощ на организма, покачва имунитета и подкрепя мъжката мощност, като поддържа и хормоналния баланс.

Ползите от Червения корейски женшен са добре познати, той е потвърдено средство за подпомагане на целия организъм. Научното название на Червеният корейски женшен е Panax ginseng, като думата Panax произлиза от гръцката дума панацея, което означава  “лекува всичко. "  

Червеният корейски женшен е богат на много биологично дейни субстанции, като измежду главните са женшеноидите. Той им потребни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Помага и за отбрана против оксидативен стрес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР