Софи Маринова тръгна отново сама по участия. А причината не

...
Софи Маринова тръгна отново сама по участия. А причината не
Коментари Харесай

Софка умори Гринго с ласки

Софи Маринова потегли още веднъж сама по участия. А повода не е, че гаджето й Тодор Давидов–Гринго я е зарязал, а просто певицата го уморила с креватни милувки.

Ромската перла напряко взела здравето на половинката си, оставяйки го без сили. По време на едно от участията си, до момента в който обясняваше за какво е без обичания си, Софи показа, че го е оставила да събира сили в къщи след маратона в спалнята, който го е изцедил изцяло, написа България през днешния ден.

Изпълнителката шашка с откровенията си, само че това не е извънредно за нея. Откакто Гринго се върна от пандиза, Софка прави всичко, с цел да го компенсира за сложните му прекарвания зад решетките.

Мачото до неотдавна зорко я пазеше и не я изпускаше от взор. Не е загадка, че Гринго ревнува бясно половинката си и не желае всякакви непознати мъже да я зяпат.

Сега обаче даже феновете на Софи останаха сюрпризирани, че е сама. При това тя направи запаметяващо се шоу и сподели татуса с името на Гринго, носейки много разголена рокля.

Преди седмици Софи загатна, че е увековечила обичания си мъж върху тялото, само че в този момент към този момент това е реалност. Певицата не крие, че е луда по гаджето си и държи безпределно на него.

„ Имали сме сложни моменти, знаете за перипетиите на връзката ни. Няма да излъжа, в случай че кажа, че съм мислила да го зарежа. През ноември стават 3 години от началото на връзката ни, най-трудно ни беше, когато беше в пандиза.

Имали сме и други проблеми в връзките си, само че това беше най-трудното. Но той излезе и любовта ни просъществува”, споделя певицата.

В края на септември предходната година Гринго бе арестуван и наказан на 10 месеца в пандиза, откакто го задържаха по обвиняване за рекет и закани за ликвидиране на айтоския предприемач Асен Атанасов.

Възлюбеният на Софи Маринова и негов съизвършител изнудвали предприемача за 50 бона. Гринго подхванал този рисков ход, с цел да избави обичаната си от борчове, по тази причина и след излизането му от зандана, певицата прави всичко, с цел да го зарадва.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР