Софи Маринова, която тези дни представи новата си песен Ревнувам

...
Софи Маринова, която тези дни представи новата си песен Ревнувам
Коментари Харесай

Софи Маринова лапва 500 бона от концерт в „Арена Армеец”

Софи Маринова, която тези дни показа новата си ария „ Ревнувам те ”, се похвали, че единствено нейният идол Лили Иванова е пред нея. Става дума за ранглиста за продадени билети за концерти.
Примата на родната сцена, която нееднократно е демонстрирала положителното си отношение към попфолк певицата, е преди всичко по продажба на билети за тазгодишното си турне. Софи Маринова пък е на втора позиция с идния си концерт в зала „ Арена Армеец ” на 8 октомври. Гласовитата попфолк звезда ще излезе на сцената с „ Ку-ку бенд ”, като мотив за грандиозната изява е 25-годишнината й на сцената. „ Вълнението ми е още по-голямо от обстоятелството, че преди всичко е моят идол - Лили Иванова и нейното Турне 2022! За мен е голяма чест да бъда в една ранглиста с нея! Благодаря на моята аудитория за обичта и поддръжката! ”, похвали се Софи, като посочи, че е доста щастлива и разчувствана.

Проверка на „ Уикенд ” сподели, че към този момент съвсем една трета от пропуските са продадени. Най-евтините билети са по 25 лв., само че има и такива по 60, 70 и 80 лева Капацитетът на залата е 13 000 фенове. Груба сметка сочи, че от спектакъла ще се осъществя над 500 000 лв. оборот. Чистата облага след приспадането на разноските би възлязла на към 350 бона.

Междувременно, ромката показа в обществената мрежа и фотоси от родния си дом в Етрополе, където е чествала Гергьовден с роднините си. На фрагментите се вижда, че майката на Софи й сипва агнешко от огромна тава. Явно старата жена, която също има музикален гений и е дала първите уроци по пеене на Софи, се е погрижила за празничната софра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР