Собствениците на ресторанти в Гърция искат изплащане на пълни заплати

...
Собствениците на ресторанти в Гърция искат изплащане на пълни заплати
Коментари Харесай

Модерен протест! Гръцките ресторантьори ще връчат ключовете от заведенията на премиера

Собствениците на заведения за хранене в Гърция желаят погашение на цялостни заплати от страната при затваряне на заведенията по разпореждане на държавното управление.

Започват правосъдни каузи за възобновяване на вредите от пандемията.

Съюзът на притежателите на заведения за хранене и таверни в Гърция реши на 31 март да предадат ключовете на заведенията на премиера.Това се показва в писмо на ресторантьорите към държавното управление на което дават период до края на март да промени цялостната си политика към сектора.

Заведенията за хранене в страната са 80 хиляди,а в тях работят 432 хиляди души, които към този момент пет месеца се устоят единствено с помощи, се показва в писмото до държавното управление. Ресторантьорите упорстват за погашение на цялостна заплата при затваряне по разпореждане на управляващите, събаряне на налозите на 6%, възбрана за преустановяване на договорите за наем и за решението на още доста проблеми, зародили от пандемията.

От съюза оповестяват, че при липса на схващане от страна на държавното управление стартират правосъдна борба за възобновяване на всички вреди, нанесени от насилственото преустановяване на работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР