Собствениците на нощните заведения в София се събраха на спешна

...
Собствениците на нощните заведения в София се събраха на спешна
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV: Ресторантьорите и собствениците на нощни заведения в София обявиха бойкот на мерките на Кирил Петков, готвят протести

Собствениците на нощните заведения в София се събраха на незабавна среща, на която разискват следващи дейности в резултат на предстоящото им затваряне поради стягането на противоепидемичните ограничения от сряда.

От Асоциацията на заведенията оповестиха, че ще бойкотират новите ограничения от 27 януари и желаеха оставката на основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.

" Отказваме да съблюдаваме тази заповед ", разгласи Ричард Алибегов. Собствениците на нощни заведения в София припомниха, че с въвеждането на " зелен документ " задачата е била да се избегне затварянето на нощните заведения.

" Това е първата заповед, която стартира от сряда и няма краен период. Досега не е имало такива заповеди, да не знаем по кое време е крайният й период ", недоволстваха от Асоциацията на заведенията в България и Сдружението на заведенията в България.

" Няма да съблюдаваме тази заповед. Ще продължим да работим. Жалим всички актове, до момента нито един акт не е влезнал в действие. Ще ви уведим за митингите. Имаме желание да заведем искове и против страната за нанесени вреди ", разкрива притежателите на заведения.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР