Собствениците на барове и ресторанти в Италия . В Тренто

...
Собствениците на барове и ресторанти в Италия . В Тренто
Коментари Харесай

Ресторантьорите в Италия заплашват с гладна стачка заради ограниченията

Собствениците на питейни заведения и заведения за хранене в Италия. В Тренто „ белите престилки “ от браншовите организации и Асоциацията на обществения бизнес на Трентино, към 250 бизнесмени, се срещнаха с колите си и се придвижиха в шествие към държавния комисариат, оповестява БГНЕС. Те се срещнаха с префекта Сандро Ломбарди и алегорично му връчиха престилките си в символ на митинг за създалата се невъзможност, с лимитирани и наказателни часове, отговорности и забрани.
„ Нашата категория има 3 500 компании в Трентино, които с отговорност и вложения са изправени пред пандемията, пробвайки се да създадат нашите места допустимо най-безопасни “, споделя Марко Фонтанари, президент на Федерацията за обществени действия. Правителственият комисар Сандро Ломбарди увери, че „ вашите документ и отчетът ми ще бъде изпратени още сутринта до способените министерства, с цел да се съсредоточат върху обстановката във вашата категория, която е потърпевша оптимално. Призовавам ви да стиснем зъби, в този момент е момента на съпричасността и единството, с които ще посрещнем дружно идващите месеци с увереност и горделивост ".
 Дания удължи ограничаващите ограничения до 17 януари Дания удължи ограничаващите ограничения до 17 януари
Ограничителните ограничения в Дания, наложени по отношение на разпространяването на COVID-19 се удължават до 17 януари, съобщи министър-председате...
В Бари, Пулия, маса с чинии, чаши и принадлежности за хранене бе сложена в центъра на площад „ Пиаца каузи Либерта “, пред постройката на префектурата, с цел да изискат „ незабавни отговори и реакции “. Инициативата за митинг беше проведена от група ресторантьори от Бари против рестриктивните мерки върху тяхната активност, наложени от противоепидемичните ограничения. „ Започваме през днешния ден неустановен митинг на алегорично място, което сме избрали за място за среща ", изяснява Джани Дел Мастро. И добавя: " Молим да бъдем изслушани, да бъдем признати от префекта, с цел да може тя да приказва с държавното управление за нашето обезсърчение. Декември беше ужасяващ месец и в случай че през януари не дойде помощ, половината от бизнеса ни ще затвори и банкрутира ". Пред поставената маса има банер с думите " Ако банкрутираме ние, ще фалирате и вие. Ресторантьорският бизнес би трябвало да бъде предпазен ".
През идващите няколко дни те афишират безсрочни митинги и гладна стачка.  Дори в Торино питейните заведения и заведенията за хранене са на крачка от митинг против вероятността за по-нататъшно ограничение, а в обществените мрежи се раждат начинания на митинг със опасността от „ гражданско непокорство “ и отварянето тук-там, затворени прекомерно дълго. „ Твърде дългият интервал на фрапантни ограничавания и затваряния на обществени заведения погребва цялостен бранш, лишавайки го от опцията за рестартиране, изяснява Клаудио Фераро, шеф на Асоциацията за обществени действия в Торино. „ Не считаме, че вероятността за ограничавания за тези дребни прозорци на активност е вярна, правдоподобна и даже не е полезна; тя служи единствено за в допълнение утежняване на стопанската система на обществените заведения ".
В Падуа дълъг черен килим беше постлан пред префектурата , с цел да се осъди сериозната компликация на доста браншове от региона на услугите, питейните заведения, заведенията за хранене и магазините. " Без съответно и неотложно рестартиране, сподели районният президент на „ Confcommercio “ Патрицио Бертин. През идващите седмици хиляди компании ще бъдат принудени да затворят ". Ограничението, оповестено от държавното управление в идната фаза, възбраната за обществени заведения да вършат доставки от 18:00 ч. За съвещанието „ Confcommercio “ избра алегорично място, префектурата, териториалното седалище на държавното управление, с цел да напомни внимание към обстановка, която е станала неустойчива за бизнеса. На земята е растлан двадесетметров килим, разграничен на линии: жълт, оранжев и червен и най-после, доста по-дълъг от първите три секции, черен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР