Собствениците на автомобили, които са оставени за неопределен период от

...
Собствениците на автомобили, които са оставени за неопределен период от
Коментари Харесай

Летище София: Махнете си колите до 2 седмици

Собствениците на коли, които са оставени за неустановен интервал от време на многоетажния паркинг на Терминал 2 на Летище София, да подхващат дейности за тяхното унищожаване в идващите две седмици. Това приканват от летището на страницата си във фейсбук предвид на идната реставрация на покрития паркинг на Терминал 2, оповестява Българска телеграфна агенция.

След този период всички непотърсени коли ще бъдат репатрирани на углавен паркинг, се прецизира в обявата.

От софийското летище припомнят на всички, които възнамеряват да употребяват паркинга, че престоят на коли не трябва да продължава след 25 ноември 2024 година заради идния главен ремонт на оборудването.

През ноември предходната година от летищния оператор осведомиха, че „ СОФ Кънект “ и „ Главболгарстрой “-Инфраструктурно строителство са подписали контракт за реновация на покрития паркинг на Терминал 2. Проектът е на стойност близо 24,5 млн. лв., а неговата реализация е от стратегическо значение за развиването на летището, прибавиха от оператора.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР