Собствениците на апартаменти в необитаем блок в Благоевград получиха рекордни

...
Собствениците на апартаменти в необитаем блок в Благоевград получиха рекордни
Коментари Харесай

Абсурдни сметки за ток: Защо необитаем блок след пожар получи рекордни фактури?


Собствениците на жилища в ненаселен блок в Благоевград получиха рекордни сметки за ток. Блокът изгоря в края на предходната година, като двама души починаха и оттогава част от жилищата са изцяло необитаеми.

Хората споделят, че някои от тях са получили сметки на стойност над 170 лв. за ток в случай, че в жилищата не се живее, а жиците са срязани от петия етаж нагоре. След дълго „ вървене по тъгите “ те съумяват да анулират фактурите си, само че не при всички е по този начин.



„ Аз имам 62 лв. фактура, която на всичкото от горната страна е автоматизирана и към този момент се е платила сама. Не знам по какъв начин ще ми възстановят парите “, споделя един от притежателите на парцел в опожарената постройка.

Хората споделят, че към момента чакат ЧЕЗ да възвърне електроподаването в блока, с цел да може да се стартира с ремонтите. Липсата на ток води и до различен проблем – няма по какъв начин да се ремонтира водосточната тръба на блока и при най-малкия сняг и дъжд той се наводнява. Щети има чак на третия етаж.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР