Собственици на коли осъмнаха с блокирани и без никаква възможност

...
Собственици на коли осъмнаха с блокирани и без никаква възможност
Коментари Харесай

Собственици осъмнаха с блокирани автомобили заради спор за гараж

Собственици на коли осъмнаха с блокирани и без никаква опция да изоставен задблоково пространство. Единственият достъп до гаражите и паркоместата на пострадалите е препречен с солидни бетонни загради. До цялостната обсада се стигнало след спор за правата върху парцел.

„ Собствениците на земята са създали стимулирано предложение до общината, което ние обжалвахме. Един господин се показа за вложител през вчерашния ден пристигна и постави бетонните блокове, които стопират достъпа до входа и гаражите”, изясни пред Нова телевизия наранена от проблема.
свързани новини15646на 12.10.20209634на 10.10.2018
Роза Коева, която е притежател на парцела, сподели, че той е частен от 1930 година „ Няма по какъв начин статутът да се е трансформирал, защото постройката е издигната със суперфиция. Това значи, че ние не сме продали нито един сантиметър земя. И всяка рекламация за съсобственост е безпочвена”, добави тя.

Зам.-кметът на Район „ Витоша” Кънчо Кънев също разяснява тематиката, като разясни, че въпросът е комплициран. „ От документите, които съм видял, този парцел излиза частен в Кадастъра”, посочи той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР