Собственикът на верига пицарии във Варна Асен Миланов е най-вероятният

...
Собственикът на верига пицарии във Варна Асен Миланов е най-вероятният
Коментари Харесай

Собственик на пицарии е новият меценат на Спартак

Собственикът на верига пицарии във Варна Асен Миланов е най-вероятният нов филантроп на футболния Спартак. Както е известно, досегашното управление разгласи абдикирането си с декларация до медиите и на Общото заседание на 11 март ще бъде определен нов УС.

Възможно е обаче Миланов да влезе в управата като член на УС, а негов доближен да я оглави. Един от разновидностите за нов началник на УС е сериозен мъж от агитката с известно българско и съветско име, като това на някогашен обичан мъж на Елена Йончева.

Асен Миланов възнамерявал да ремонтира двата терена на „ Локомотив ” – единият зад постройката на комплекса, където израснаха генерации спартаклии, да върне естествената си трева, а другият над него да е с изкуствено покритие. Ще бъде актуализирано и изкуственото покритие на третия терен, на който сега упражняват гениите от школата. Идеята е допустимо най-скоро базата на Спартак да е в приключен тип и да е примамлива за момчета в ранна възраст, които желаят за упражняват футбол.

Както е известно пък, Община Варна отпусна още 980 000 лв. за дотъкмяване на строително-ремонтните действия на клубния стадион на „ Спартак ”. На него тимът ще играе мачове от идващия сезон, написа „ Народно дело ”.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстано
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР