Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев коментира благоевградчанина Стойчо

...
Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев коментира благоевградчанина Стойчо
Коментари Харесай

Босът на ЦСКА скочи в защита на благоевградчанина Ст. Стоилов, ето какво каза Гриша Ганчев

Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев разяснява благоевградчанина Стойчо Стоилов, който до лятото на предходната година се водеше основен управител на “червените”.

Бизнесменът дефинира Стоилов за безпределно почтен човек и добави, че футболист като Юнус Сангаре в никакъв случай повече няма да има в българския клубен футбол, съобщи sportal.bg.

"Докога Стойчо Стоилов ще е на работа в клуба ли? Стойчо Стоилов не работи в клуба от една година. Второто нещо е, че огромният му проблем на Стойчо Стоилов е, че е доста почтен човек, безпределно правилен и не влиза в комбинации. Ако той се беше хванал с всякакви псевдо сътрудници и така нататък, щеше да бъде най-прекрастният човек на света.

Но Стойчо Стоилов не е подкупен. Имам доверие в него, тъй като има натъртено око. За 20 години ми е го е потвърдил. Разбирам за какво ги нервира - не влиза в комбинации, каквото мисли го споделя. И другото нещо - опорката, че Стойчо Стоилов се меша в работата на треньорите, да са живи и здрави още 100 години, извикайте ги и да кажат на кой Стойчо Стоилов се е вмешал в работата и така нататък

Той докара Юнус Сангаре, мисля си, че в никакъв случай повече няма да има подобен състезател в страната, знайни и незнайни герои направиха всичко допустимо да го изгонят от клуба, тъй като Сангаре даваше класа на нашия тим и още щеше да си е в клуба.

Така че доста комплицирано е за пояснение и не мисля, че би трябвало да занимаваме необятната общност с вътрешните битки в този клуб. Едно е ясно - кепенците са паднали, регистрирам, че ние не работихме за хората, които същински обичат клуба, и не го обичат единствено зарадо това, че би трябвало да се възползват от парите на клуба ", съобщи Гриша Ганчев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР