Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев свиква на спешна среща най-важните

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев свиква на спешна среща най-важните
Коментари Харесай

Взимат важни решения в ЦСКА днес

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев привиква на незабавна среща най-важните хора от управлението по отношение на рецесията в клуба.
Бизнесменът приготвя сензационни решения, които се чака да бъдат оповестени през днешния ден, оповестява Блиц.

На нея ще участват 7 индивида. Сред тях се чака да има забавно име, за което се разяснява, че може да купи акции на ЦСКА. Ще бъде осъществена и конферентна връзка с Христо Стоичков от Маями. Заради часовата разлика (7 часа), сбирката ще стартира най-рано в 14 часа българско време. Стоичков е предложил много забавна концепция на Ганчев за бъдещето на ЦСКА.

Самият Ганчев до късно нощес се колебаеше за някои неща, които желае да разиска с останалите. Този път той няма да работи независимо, въпреки че последната дума ще е негова. Подготвят се доста сензационни решения. Да, те в действителност ще са сензационни за футболна България, в случай че бъдат взети и гласувани “, обявиха достоверни от Борисовата градина.

Както е известно, треньорът Стойчо Младенов хвърли оставка след първия полуфинал за Купата против Славия на „ Овча купел “, извоюван с 2:0. Той разгласи, че няма да води ЦСКА, до момента в който не бъде заменен чипът на ръководство.

Има няколко разновидността за ЦСКА:

-Стойчо си потегля още в този момент и всичко остава както досега в Борисовата градина.

-Стойчо остава единствено до края на сезона, след което напуща.

-Стойчо Младенов остава. Гриша Ганчев дава всичко в ръцете на сина си Данаил и този път се отдръпва дефинитивно от ЦСКА с концепцията единствено да финансира, без да се меси в работата на клуба (особено в селекцията).

-Известен предприемач, който е главен рекламодател в Борисовата градина, купува акции и става най-важният човек в ЦСКА.

- Обявяват, че одобряват оставката на Младенов, назначават Пардю за треньор до края на сезона.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР