Собственикът на списание Playboy – Хю Хефнър, който почина на

...
Собственикът на списание Playboy – Хю Хефнър, който почина на
Коментари Харесай

Как изглежда имението на покойния Хю Хефнър

Собственикът на списание Playboy – Хю Хефнър, който умря на 91-годишна възраст на 27 септември 2017 година, съумя да трансформира изданието в едно от най-разпознаваемите в целия свят. Домът му умерено може да бъде отъждествен като „ същински Рай на Земята”. Да попаднат на безумните вечеринки на Хефнър са желали доста, само че малко на брой са имали привилегията да бъдат в дома му.

Имението, което се намира в Лос Анжелис и беше продадено предходната година на сина на огромен мексикански предприемач против сумата от 101 млн. USD, е издигнато в далечната 1927 година Архитектурата е дело на Артър Кели. Хефнър придобива парцела през 1971 година против сумата от 1.1 млн. USD. Каменната къща е решена в готически жанр. Състои се от 29 стаи. На първия етаж са ситуирани основното предверие, кухнята и огромна столова. На втория – 12 спални, както кабинетът и персоналната спалня на Хефнър.



Къщата също по този начин има стая за фотоси, голяма кинозала, стая с игрални автомати, огромна винарна и фитнес зала. На територията от 2.5 хектара има ситуирани няколко басейна, спортна площадка, както и огромна овощна градина.

Заслужава си да се обърне изключително внимание на изкуствената пещера, в която са ситуирани синьо джакузи, водопад и няколко красиви кожени дивани. Именно на това място са се провеждали редица от радостните вечеринки, чийто хазаин е бил Хефнър.



Имотът е дом и на безчет екзотични животни. Нещо повече, това е едно от дребното имения в Съединени американски щати, които разполагат с лиценз за зоопарк. Хефнър е обожавал птиците. Те могат да бъдат видени на всички места.

















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР