Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира предстоящото подновяване на

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира предстоящото подновяване на
Коментари Харесай

Крушарски се закани на Левски

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разяснява идното възобновяване на шампионата в Първа лига, което за неговия отбор стартира с посещение на Левски в неделя. Бизнесменът не изневери на колоритния си жанр и предизвести " сините ", че не ги чака лек мач на " Герена ".

" Готови сме за мача. Да му мислят от Левски. Чувам, че доста се точат, по тази причина съм им приготвил по една черно- бяла фланелка да им подаря като ги бием на " Герена ", съобщи пред PlovdivNews.bg Крушарски, след срещата с Общинския съвет на града, на която е била разисквана концесията на стадион “Локомотив” и подготвителния комплекс в “Тракия”. Желанието на Крушарски е било процедурата да се форсира.

" Всички нужни документи за стадион Локомотив и базата ни са предадени и всичко върви по избрания ред. Не може да приказваме тука кмета сподели - кмета не сподели, Крушарски сподели - Крушарски не сподели. Всичко е по каналния ред. Нашата молба през днешния ден беше да форсира работата по отдаване на концесия въз основата ни, с цел да могат децата да отидат да упражняват там.

Реално работата по стадиона ще стартира, когато стане концесията. Аз обаче от много време съм тук и съм направил доста работи. Стадионът няма да стане с магическа пръчка. Ще работим по проект, който сме си сложили в идващите 5- 6 години. По моите планове реконструкцията ще коства 14,6 милиона лв. за 10 300 места. Все още не съм приказвал за заем от Фонда на фондовете. Ако може ще се възползваме, с цел да станат нещата по- бързо ", сподели Крушарски.

" Надявам се до края на лятото да сме подготвени с концесията въз основата на Локомотив в " Тракия ". Имаме една съгласувателна процедура, която е с няколко министерства и по тази причина не можем да дадем прецизен период. Правим всичко допустимо това да стане по- бързо, с цел да може Локомотив да направи базата си ", добави от своя страна кметът Иван Тотев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР