Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде интервю пред БЛИЦ

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде интервю пред БЛИЦ
Коментари Харесай

Крушарски пред БЛИЦ: Дерби на Пловдив пред празни трибуни е като погребален мач

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде изявление пред БЛИЦ СПОРТ преди неделното дерби с Ботев, което ще се играе на Коматево пред празни трибуни. Босът на „ смърфовете “ разяснява и обстановката с Дани Кики.

- Г-н Крушарски, какво е настроението във вашия тим и какво очаквате от идния мач с Ботев?
- Настроението е идеално. Очаквам добра игра и победа.

- Вие сте посетители в този дуел, само че той ще бъде пред празни трибуни. Предимство ли е за Локомотив този факт?
- Не е вярно да няма почитатели в този мач. Малко скучно ще бъде. Можем да го назовем траурен мач. Такива дербита и хубави мачове са за публиката, а не за мен и още 15 индивида.

- Имахте среща с почитателите преди дербито. Какво си казахте?
- Ние постоянно си имаме срещи. Традиционни. Говорим си, обсъждаме и решаваме дружно за някои неща. Те твърдо декларират, че не се месят в управлението. Те не желаят да се месят, а желаят да гледат спектакли и ние ще се постараем да ги създадем. Казахме си кой, какво, що и по какъв начин. Всичко ни е ясно. Нямаме кой знае какви разлики. Да се надяваме, че в неделя ще имаме наслада.

- Кой е с преимущество преди дербито на Пловдив?
- Това е дерби. В дербито който излъже, той ще победи. В тези дуели формата не е значима. Тук всичко е до настройка, до предпочитание за победа и до благоприятни условия.

- Какво се случва с Дани Кики? Прекратен ли му е договорът му?
- Той пожела самичък да напусне. Договорът му не е преустановен. Той искаше да си го приключи, в този момент пък желае единствено да взема пари. Ще го оставим да си тренира и като реши какво да прави, да си го прави. Аз за него направих доста. Говорих с него няколко пъти. Дал съм му някакви обещания, които не бяха надалеч да се изпълнят. Човек, каквото самичък си направи, никой различен не може да му го направи.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР