Собственикът на Левски Спас Русев се отказа от това Сале

...
Собственикът на Левски Спас Русев се отказа от това Сале
Коментари Харесай

Спас Русев се отказа Янкович

Собственикът на Левски Спас Русев се отхвърли от това Сале Янкович да бъде треньор на " сините ", научи Sportal.bg. Босът на столичани търси заместител на Делио Роси, с който се разделиха през вчерашния ден. Янкович е познато лице на стадион " Георги Аспарухов " и беше един от разновидностите. Преди време той бе асистент треньор на Славолюб Муслин. След това двамата работиха дружно и в Цървена звезда, Локомотив (Москва) и белгийския Локерен. Впоследствие Янкович стартира независима кариера като старши треньор на Цървена звезда, Локерен, младежкия народен тим на Сърбия, Стандард (Лиеж), а за последно бе отпред на Мехелен.

 Именно заради това Русев, който с днешната дата избира чужденец пред Ясен Петров, се свързал с Янкович, само че след диалога сред двамата не останал впечатлен. Така притежателят на " сините " продължава да търси вид на треньор, като сигурно до края на седмицата 26-кратните първенци няма да имат контракт с новия треньор.

Преди година човек номер едно на " Герена " искаше експерт, който е печелил трофей с тим в едно от петте най-големи шампионати в света. Тогава той се спря на Делио Роси след двуседмичен асортимент.

Бившият треньор на Лацио, който е печелил Купата на Италия, беше определен пред Аврам Грант, който пък изведе Челси до край в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР