Собственикът на Левски Наско Сираков заяви, че към момента смяна

...
Собственикът на Левски Наско Сираков заяви, че към момента смяна
Коментари Харесай

Наско Сираков: Нов собственик на Левски няма засега

Собственикът на Левски Наско Сираков съобщи, че все още промяна на собствеността на клуба не стои на дневен ред. Въпреки че от дълго време се приказва, че " сините " са пред придобиване от страна на " Юнайтед Груп " и " Спорт Републик ", съгласно Сираков смяна в притежателите не е настояща тематика. Наскоро даже се организира финансов и юридически разбор на клуба от компаниите-кандидати за Левски.
" Ако на някой му минава през главата, че повеждам секрети договаряния и сделки за Левски, значи доста малко ме познава. В момента, в който има какъвто и да е диалог за собствеността на Левски, цялата " синя " общественост ще бъде осведомена. Затова споделих, че не стои на дневен ред. Ние се готвим за зима, а в случай че пристигна лято, добре е пристигнало ", разгласи Сираков.
" Създаде се лъжливо усещане, че Левски към този момент е избавен финансово. Левски е в интервал, в който може бързо да тръгне обратно. Призовавам хората да не губят своята отдаденост на клуба. Нямаме тематики табу, подготвен съм да давам отговор за всяка изхарчена стотинка през тази година. Преди година сложихме завършек на разточителните покупко-продажби - както за играчи, по този начин и други в клуба. Дадени изявленията рисуваха ярко бъдеще, което също докара до илюзия. Клубът въобще не е избавен, сигнализирам за това. Погасихме належащите отговорности. Имаме броени дни да реализираме нови договорености и да стартираме да обслужваме тежкото завещание, приказвам за разточително ръководство през последните повече от 10 години, споделям го най-отговорно. Каквото реализираме, това е ", добави изпълнителният шеф Ивайло Ивков.
Двамата стартираха новата акция за членски карти " Аз съм Левски ". Според Сираков това е една от главните задания на клуба и е трета подред самодейност, която е и най-лесният метод всеки левскар да се причисли към " синьото " семейство.
" Този план го усещам като персонален. Това бе една от главните задания, които сложих преди две години и половина - да обновим членските карти. Мисля, че успяхме. Затова с голямо наслаждение слагам началото на подновяването на членските карти ", сподели Сираков.
" Винаги триумфите на клуба палят желанието на почитателите да пълнят стадиона и да оказват помощ по всевъзможен метод на клуба. Убеден съм, че тази акция ще е по-успешна от предходната ", добави той и регистрира, че Левски е върнал публиката си и приблизително по 12 000 почитатели са на домакинските мачове на тима.>  >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР