Собственикът на Л Христо Крушарски не изключи завръщане на Мартин

...
Собственикът на Л Христо Крушарски не изключи завръщане на Мартин
Коментари Харесай

Крушарски не изключи завръщане на Мартин Камбуров в Локо Пловдив

Собственикът на Л Христо Крушарски не изключи завръщане на Мартин Камбуров в " Лаута ". По-рано сътрудниците от " Мач Телеграф " оповестиха, че Камбуров е покрай това да подпише с " железничарите ", а пред Крушарски не отхвърли сходна опция.
Попитан дали е осведомен с информацията за Камбуров, Крушарски отговори: " Прибрах се преди няколко дни, тъй че тази информация не я знам. Чувам и аз отсам оттова. Има си спортно-техническо управление, което би трябвало да си реши . "
Преди 2 години Камбуров съобщи, че " до момента в който Христо Крушарски е в клуба, няма по какъв начин да играя там ". Христо Крушарски акцентира пред нашата медия, че той в никакъв случай не е заявявал, че Камбуров не може да се върне в Локомотив, а това са напълно негови думи.
" Христо Крушарски, до момента в който съществува Локомотив, духът му ще витае там! ", безапелационен бе босът на " смърфовете " пред , като нито удостовери, нито отхвърли опцията Камбуров да се завърне в Локомотив, която, наподобява, ще зависи напълно от спортно-техническото управление.
Припомняме, че Камбуров се раздели с Локомотив Пловдив през 2017 година след недоразумение с Христо Крушарски. Преди време (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР