Собственикът на efbet Цветомир Найденов публикува снимки на стената си

...
Собственикът на efbet Цветомир Найденов публикува снимки на стената си
Коментари Харесай

Найденов публикува снимки, зададе въпроси и обяви: УЕФА и ФИФА вече са сезирани!

Собственикът на efbet Цветомир Найденов разгласява фотоси на стената си във " Facebook ". Бизнесменът написа, че е време шефът на съдиите Костадин Гергинов да даде нова конференция и зададе три въпроса. Накрая главният спонсор на ЦСКА 1948 афишира, че УЕФА и ФИФА към този момент са сезирани.

" Понеже като се захвана с нещо, постоянно го блъскам до дъно... та продължаваме с следствието за какво Коце Гергинов по този начин левашки се метка на амбразурата да пази Ники Попов, който се провали на мача ни с Левски. Днес виждам, че Попи отново свири мач... и отново несъответстващо. Недялков къса връзки на коляното, той май даде фаул за Царско село... Поправете ме, в случай че греша, че гледах мача напълно от горната страна. Та да си напомним тяхната топла връзка с това видео. Снимков материал за служебните лица на тази среща ще поместя в идващ пост! Никола Попов е съдията на линията, не зачита чист гол, а съдийския наблюдаващ Коце Гергинов му слага висока оценка и по този начин Попи продължава да си безчинства и до ден сегашен по футболните терени ", написа Цветомир Найденов.

" Ето и фотосите доказващи кои са били длъжностните лица на оня мач на Герена, когато Никола Попов не вижда, че топката минава с целия си размер голлинията, а Коце Гергинов му написа висока оценка, в идващия кръг Попов е четвърти арбитър, а след още един кръг Никола Попов е основен арбитър...май е време за нова конференция на Коце Гергинов, на която да отговори на съответни въпроси като: Как е определен Железов да свири мача на Прекръстените от Ловеч с Локо Пд, белким няма интернационалните съдии да свирят борбата сред втория и третия в класирането?! Втори въпрос: познава ли лицето Жоро Пенчев гравитиращ към Угърчинско -Микренско-Ловешката селищна система и какви са техните връзки? Трети въпрос: за какво ни праща Никола Попов за мача с Левски, откакто два кръга преди този момент ни свири мача с Арда? Нали на предната конференция смотолеви нещо, че трябвало да минат 3 кръга....... ще ми хрумнат още въпроси за триото Пенчев, Гергинов и Попов в идващите дни. УЕФА и ФИФА към този момент са сезирани... тик-так. Разследване до дъно! ", добави малко по-късно предприемачът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР