Собственикът на Ботев Пд Геопги Самуилов публикува на клубния сайт

...
Собственикът на Ботев Пд Геопги Самуилов публикува на клубния сайт
Коментари Харесай

Собственикът на Ботев Пд с предложение към БФС

Собственикът на Ботев Пд Геопги Самуилов разгласява на клубния уебсайт предложение към БФС с оглед изключителното състояние и преди срещата с клубовете във футболната централа в понеделник.
"...продължаваме да следим обстановката с разпространяването на рисковия вирус, както и прецизно да изпълняваме напътствията и препоръките на спешния щаб. С оглед моментната спешна обстановка в българския футбол и упованията на способените здравни управляващи за развиването на пандемията, ние показваме нашето изрично предпочитание шампионатът през сезон 2019/2020 да приключи при следния график:
1. При възобновяване на шампионата в efbet Лига да бъдат доиграни оставащите два кръга от постоянния сезон.
2. Да се изиграят полуфиналите и финалът за Купата на България, с цел да бъде избран победител в шампионата.
Смятаме за невероятно и утопично мачовете от плейофната фаза на шампионата да бъдат изиграни с оглед невижданата обстановка поради разпространяването на COVID-19 и календарът на УЕФА, който все още остава неизменен.
Ние имаме вяра, че управителните органи в българския футбол ще вземат верните решения по отношение на подновяването на мачовете в родния хайлайф. Решението по кое време тъкмо да се рестартират дуелите би трябвало да бъде в съгласие с държавното управление на Република България, с цел да се избегне рискуване здравето на футболистите. В същото време бихме желали да отправим молба към БФС за ясни инструкции по кое време и по какъв метод подготвителните занимания на тимовете в efbet Лига могат да бъдат обновени.
Ние изрично заявяваме позицията си, че желаеме мачовете да се вземат решение на терена. ПФК Ботев постоянно е бил знак на честната борба и битката до финален мирис и за нас прекратяването на шампионата и Купата на България не стои на дневен ред. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР