Собственикът на 50% от акциите на Локомотив (Пловдив) Христо Крушрски

...
Собственикът на 50% от акциите на Локомотив (Пловдив) Христо Крушрски
Коментари Харесай

Крушарски: След един мач ми се каза, че не мога да вляза във ВИП зоната, въпреки че съм собственик на 50% от акциите на Локо

Собственикът на 50% от акциите на Локомотив (Пловдив) Христо Крушрски описа за взаимоотношенията му с останалите притежатели в клуба в хода на миналата година и половина. Бизнесменът изясни, че не се е месил в работата на останалите управленци.

" Преди 1 година и 3-4 месеца седнахме и се разбрахме да работим дружно. Минаха 2-3 месеца и ми споделиха, че желаят да вземат всичко. Аз се съгласих и 1 година и 2 месеца не съм се месил в дейностите на Локомотив. Отборът имаше нелоша позиция за класиране на есенния полусезон. За мен задачата не е продажба непременно. Една Лига Европа би донесла повече от продажбата на някои играчи ", показа Крушарски пред Българска национална телевизия.
 Крушарски: Досега решенията ги взимаха други, само че към този момент ще ги взимаме дружно Крушарски: Досега решенията ги взимаха други, само че към този момент ще ги взимаме дружно
Роденият в село Говедарци Крушарски загатна за противоречие сред него и останалите притежатели.

" Хвърлих много средства за базата. Предложих да направя напоителна система на двата терена, а те да създадат тревната. Не получих нито " да ", нито " не ". Някъде нещо се къса. След един мач ми се сподели, че не мога да вляза във ВИП зоната. Аз съм притежател на 50% от акциите ".
 Крушарски привиква Общо заседание в Локо (Пд), желае да вкара приближен човек в УС Крушарски привиква Общо заседание в Локо (Пд), желае да вкара приближен човек в УС
Бизнесменът е подготвен да се завърне в клуба с по-основна роля.

" Аз бях стигнал до 2,4 млн. доходи. Необходимо ми бе още едно рамо, с цел да управляваме общо. Те взеха решение да застана встрани и аз го направих. Сега съм подготвен да оказвам помощ, в случай че би трябвало и ще вляза ", продължи той.
 Крушарски: Ще работя Локомотив да бъде печелившо дружество Крушарски: Ще работя Локомотив да бъде печелившо дружество
Христо Крушарски желае страната да спомага на хората, разрастващи спорта в страната.

" Държавата може да облекчи данъчния режим за хората, които развиват спорта. Влагал съм персонални пари. Държавата би трябвало да вземе решение дали желае да има спорт ", разяснява още Крушарски.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР