Собственичката на никому неизвестната доскоро фирма „Инерком“ е родом от

...
Собственичката на никому неизвестната доскоро фирма „Инерком“ е родом от
Коментари Харесай

Гинка ЧЕЗ-а джитка с „Ферари“ за половин милион!


Собственичката на никому незнайната до неотдавна компания „ Инерком “ е родом от дребното градче Стамболийски, което отстои на 17 км. От Пловдив. Тя и сестра й Теодора са познати в някогашния Нови Кричим като Пайтакови .

Нищо неприятно не се чуло нито за тях, нито за майка им и татко им, настояват чудесно осведомени източници на „ Ретро “.

Интересна фигура от роднините й е чичо й по бащина линия – Йордан Пайтаков . Той е прочут на локалните като футболен арбитър, само че е бил на основна служба основен магазинер в най-голямото дружество на Балканския полуостров и в системата на Съвет за икономическа взаимопомощ консервно дружество „ Витамина “ . Неговите нектари, компоти, кисели краставички, домати, лютеници и гулаши задоволяваха освен необятния пазар в Съюз на съветските социалистически републики, само че хранеха и по-претенциозни страни от някогашния Източен блок като Германска демократична република, Чехословакия и Полша.

След измененията големият комбинат с над 100 декара разгъната повърхност е платен от гърци, унищожен е и е трансфорат в руини. Точно върху тези руини Матей Шутев построява слънчев парк . Участник в това енергийно дружество към този момент е госпожа Гинка, която носи семейството на брачна половинка си – Върбакова. Какво тъкмо прави Гинка с Шутев, не е доста ясно.

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов е безапелационен в ефир за брачна половинка на Гинка – Славчо, че е прочут на ДАНС с афери за източване на телефонни импулси през БТК , локалните хора нито удостоверяват това, нито го отхвърлят.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР