Сноубордистката Александра Жекова се обърна към екипа и почитателите си

...
Сноубордистката Александра Жекова се обърна към екипа и почитателите си
Коментари Харесай

Сани Жекова: И без медал пътят към усъвършенстването и към върха е “златен” за личността

Сноубордистката Александра Жекова се обърна към екипа и феновете си след извоюваното шесто място в сноубордкроса на Олимпийските игри в Пьонгчанг.

Жекова насочи прочувствени думи след надпреварата.

Александра Жекова: Щастлива съм

"Важен ден, тежки борби, спокоен разум и сърце изпълнено с признателност към всеки и всичко, тъй като и без орден пътят към усъвършенстването и към върха е “златен” за личността! И да, коства си,независимо какъв брой пъти паднеш и те заболи,защото всякога се изправяш като по-добър!

Благодаря на моят екип на терен:
Виктор Жеков-вакс занаятчия, треньор,камера 3
Божана Жекова-камера 2,
Антония Андонова-физиотерапевт и камера 1,
екипът в България:ММС,
Българска Федерация Ски,БОК и нашите генерални спонсори,
Паскал Дичев-кондиционна подготовка,
доктор.Първанов-възстановяване, екипът на доц.Русимов, Росица Каратотева-състезателна екипировка, Елвира Прем-Бахуля-ментор, всички положителни хора, които са ни помогнали през цялото време на спортната ми кариера до тук (а те са доста!) и всички правилни почитатели и другари на снежните спортове, че повярвахте в фантазията, в триумфа, в пътя, дружно с мен и ме подкрепихте!

Знаех, че ще е мъчно, тъй като след последните ми травми, получени след последната победа за Световната купа, изоставането по отношение на конкуренцията беше неизбежно и щеше да отнеме време за увереността, смелостта, спокойствието и прецизността в техниката на каране да се завърнат... Благодаря Ви за търпението, за това,
че не се отказахте, адаптирахте се,борехте се и учехте дружно с мен, по този път, с цел да бъдем с нещо по-добри на тази Олимпиада!

Това съревнование беше огромно предизвикателство във всяко едно отношение за всички тимове и е шанс, че се разминахме единствено с драскотини... Поздравявам всички сътрудници за проявената храброст и почтена игра, а на тези, които не съумяха, поисквам бързо възобновяване и нови сили! Поздравления и почитание за олимпийските шампиони-Пиер Волтиер и Микаела Мойоли! ", написа Александра Жекова.

Емоциите на Сани Жекова след шестото място в Пьонгчанг

...Важен ден, тежки борби, спокоен разум и сърце изпълнено с признателност към всеки и всичко, тъй като и без орден, пътят към усъвършенстването и към върха е “златен” за личността! И да, коства си,независимо какъв брой пъти паднеш и те заболи,защото всякога се изправяш като по-добър! Благодаря на моят екип на терен: Виктор Жеков-вакс занаятчия, треньор,камера 3 Божана Жекова-камера 2, Антония Андонова-физиотерапевт и камера 1, екипът в България:ММС, Българска Федерация Ски,БОК и нашите генерални спонсори, Паскал Дичев-кондиционна подготовка, доктор.Първанов-възстановяване, екипът на доц.Русимов, Росица Каратотева-състезателна екипировка,Елвира Прем-Бахуля-ментор✨,всички положителни хора,които са ни помогнали през цялото време на спортната ми кариера до тук(а те са доста!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР