Снощи започна новият сезон на Хелс Китчън. В ефира на

...
Снощи започна новият сезон на Хелс Китчън. В ефира на
Коментари Харесай

Зрителите на Хелс Китчън бесни: На всяка манджа...Капитонова

Снощи стартира новият сезон на " Хелс Китчън ". В ефира на Нова тв изгряха до болежка познати лица - Деси Банова-Плевнелиева, Деси Цонева, Камелия Воче, Къци, фолк певицата Роксана и Виктория Капитонова са в тима на известните. Именно последната вбеси феновете, които скочиха и против продуцентите, който бутат рускинята, видя Lupa.bg.

" Аз ли не съм добре….То не бе побутване в ефир. Толкова обикновенни хора са кандидатствали грехота. Едвам я изгледах в " Ергена ", " С безсрамие към напредък...за страдание ", " Mъжът й очевидно не може да я търпи у тях и все я урежда някъде " и " Само в Народното събрание не сме я виждали тази ‘звезда’ " - това са част от мненията на страницата на „ Кухнята на Ада “ във фейсбук. 

" Беше ненадейно както за вас, по този начин и за мен! На 11.01 получих това предложение. Не бях сигурна, че е за мен, само че помислих и в следствие на драго сърце одобрих поканата! Радвам се да бъда част от това премеждие! ", призна рускинята в своя инстаграм профил и бе насърчена от следовниците си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР