Снощи бе излъчен финалният епизод от първия сезон на телевизионното

...
Снощи бе излъчен финалният епизод от първия сезон на телевизионното
Коментари Харесай

Дениз не скри разочарованието си от решението на Виктор

Снощи бе излъчен финалният епизод от първия сезон на телевизионното премеждие " Ергенът “ по bTV. Виктор направи своя избор и подари последната роза на инфлуенсърката Виктория Капитонова с предложение да задълбочат възприятията си и в действителния живот.  

" Виктория, заставам тук и без всякакво подозрение настоявам, че ти си момичето, към което изпитах най-силни усеща. Искам да те опозная в действителността! Затова, в символ на почитание, в символ на самопризнание, ще ти подаря последната роза в това премеждие. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те да приемеш и предлагането ми да задълбочим възприятията си в действителния живот! “, съобщи Виктор на избраницата си, когато ѝ връчи последната си роза. 

" Аз съм доста щастлива, към момента не мога да допускам. Имам възприятието, че сънувам, желая да се събудя! Искрено се надявам, че нашите страсти и връзки ще станат още по-красиви и забавни, когато сме към този момент на открито, и нямам самообладание това да се случи, с цел да мога да схвана по какъв начин всичко ще наподобява. Това е краят на нашето премеждие тук, само че откровено се надявам, че това е начало на нещо доста по-голямо, което на нас следва да ни се случи “, не скри страстите си Виктория откакто разбра, че точно тя е дамата на сърцето на Виктор. 

Към другата претендентка във формата – Дениз, Виктор съобщи, че по-скоро изпитва другарска любов. " Не мисля, че задълбочихме връзките си толкоз, колкото ми се желае. Обещах ти да бъда почтен с теб, дадох обещание ти да споделям истината. Истината е, че на този стадий с цялата си душа изпитвам любов към теб, само че онази любов, която има един другар към различен. Надявам се да дадем късмет на това другарство, тъй като, искрено, аз се пристрастих към него. Благодаря ти за всичко, Дениз! “, показа ѝ Виктор на прощаване. 

" Разочарована съм от това, че мъжете в никакъв случай не схващат и не виждат. Не съм ядосана – разочарована съм, тъй като не бях оценена, може би. Нямам визия Виктория с какво ме превъзхожда, това би трябвало да го каже Виктор. Тя ми е другарка и не желая да приказвам нищо, няма нищо да кажа… Аз в случай че кажа за него, отново ще стане ясно, че приказвам за нея, и по тази причина не желая. Не ми се случва за първи път такова нещо – справяла съм се и преди, ще се оправя и в този момент, просто ще продължа напред и знам, че един ден в действителност ще намеря любовта, за която си бленувам “, не скри разочарованието си Дениз от решението на Виктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР