Снимките на най-новия полицейски комедиен сериал на NOVA текат с

...
Снимките на най-новия полицейски комедиен сериал на NOVA текат с
Коментари Харесай

Забавни истории в новия сериал Полицаите от края на града

Снимките на най-новия полицейски комедиен сериал на NOVA текат с цялостна мощ на разнообразни местоположения. Поредицата дава заричане за доста занимателни моменти и неуместни обстановки, в които ще попаднат основните герои. Продуцентът Магърдич Халваджиян се включи в "На кафе " с любопитни елементи от най-популярното заведение в сериала, чийто притежател е героинята на Милица Гладнишка.

"Не знам да има толкоз доста звезди в различен сериал, a към момента не сме издали всички на феновете. Героите на сериала са добре познати и са се потвърдили през годините като страхотни експерти. Публиката доста ги харесва и обича, и в този момент ще ги види в нова светлина ", разкри Маги.

За първи път на едно място в полицейска комедия ще гледаме някои от най-популярните и обичани български комедийни артисти, измежду които са Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка. Мария Игнатова, Ненчо Балабанов и Алекс Раева също ще бъдат измежду лицата, които вземат участие в сериала. Заедно с одобрените звезди ще изгреят и нови обещаващи гении, какъвто е Кристиан Милатинов. Поредицата е със специфичното присъединяване на емблематичния тандем Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков.

"Чисто като характер героинята ми е по-експанзивна от мен - от самото начало тя е в бойна подготвеност. Царицата у дома, даже главатар. Много се веселя, че си партнирам с Геро и се надявам феновете да се забавляват на нашите обстановки по този начин, както и ние ", показа с усмивка обичаната българска актриса Стефания Колева, която влиза в ролята на брачната половинка на Геро.

Първата полицейска комедия у нас "Полицаите от края на града " стартира през януари с обещанието за доста развлечение за цялото семейство. Това е следващата родна продукция, с която NOVA затвърждава поддръжката си за българските филми и упоритостта да продължи да вкарва и развива нови за страната формати.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР