Снимки: Варна-ДКСОтборът на Дея спорт (Бургас) стана победител в третото

...
Снимки: Варна-ДКСОтборът на Дея спорт (Бургас) стана победител в третото
Коментари Харесай

Дея спорт спечели турнира в памет на Ставри Димитров

Снимки: Варна-ДКС

Отборът на Дея спорт (Бургас) стана победител в третото издание на волейболния шампионат в памет на именития варненски треньор - Ставри Димитров.

Новият член на Демакс лигата записа два триумфа в конкуренцията, която се организира в морската столица. Първо те надиграха домакините от Варна ДКС с 3:0 гейма, в обособените елементи на 18, на 8 и на 20 точки.

Във втората среща възпитаничките на треньорката Ина Петрова се постановиха над отбора на Марица 2022 с 3:1 гейма (25:14, 23:25, 25:18, 25:20) и по този начин приключиха първи в крайното класиране. 

Пловдивчанки останаха втори, откакто преди този момент победиха актуализирания състав на Варна ДКС с 3:1 гейма след 25:27, 25:18, 25:17 и 25:9.



Новият ментор на варненки Милен Стоянов съобщи пред клубния уебсайт, че главната цел в конкуренцията е била обиграването на новите попълнения и премахване на пропуските в подготвителния развой до началото на шампионата. 

Призьорите бяха наградени с купи от президента на варненския клуб Кирил Коцев и на Дея Спорт доктор Александър Маджуров, обезпечени от дирекция Спорт към Община Варна. 

Призът за най-хубав разпределител бе присъден на капитана на Дея-Весела Учикова, най-хубав нападател е Александра Китипова от Марица, а за MVP бе определена либерото на победителките - Йоле Руцини. 



Турнирът бе част от подготовката на тимовете за началото на новия сезон в женското ни волейболно състезание, което започва на 20 октомври.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР