Снимки: ТуитърЕдин от най-популярните костюми за Хелоуин във Великобритания беше

...
Снимки: ТуитърЕдин от най-популярните костюми за Хелоуин във Великобритания беше
Коментари Харесай

Джонсън стана звезда на Хелоуин във Великобритания и получи прозвището Брекзит Бугимен

Снимки: Туитър

Един от най-популярните костюми за Хелоуин във Англия беше обликът на премиера на страната Борис Джонсън. За това написа вестник „ Метро ”.

Според изследване на Beano Studios Джонсън е класиран на 10-о място в листата с най-популярните костюми за Деня на всички светии тази година. 

В същото време множеството родители и деца считат премиера за най-страшната фигура на XXI век. Наричат го Брекзит Бугимен.



Резултатите също демонстрираха, че повече от половината от интервюираните родители и деца ще употребяват тематиката Брекзит като източник на ентусиазъм за костюма. Друга четвърт отговори, че ще се преобрази в облика на един от известните английски политици. 



Бижутата в жанр Брекзит също са известни: това са флагове, тикви с лозунги и лица на политици.



Самите британци се майтапят, че политиката през 2019 година е толкоз „ страшна “, че ще се впише в тематиката за Хелоуин, написа Life.ru.



Припомнете си, че Хелоуин обичайно се чества в англоезичните страни в навечерието на Деня на всички светии. Важен признак на празника е маскарад: костюмите на герои в типичен филми на ужасите, злите духове, гибелта и чудовищата са най-популярни. 



През последните десетилетия обаче феите, кралете, поп културата и политиката също се доминират измежду костюмите на Хелоуин.

Превод: „ Петел ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР