Снимки: СК ВарнаклаймингКлубът по спортно катерене Варнаклайминг изпраща много силен

...
Снимки: СК ВарнаклаймингКлубът по спортно катерене Варнаклайминг изпраща много силен
Коментари Харесай

Варнаклайминг изпраща много силен сезон

Снимки: Семеен кодекс " Варнаклайминг "

Клубът по спортно катерене " Варнаклайминг " изпраща доста мощен сезон. Създаденият през 2006 година тим завоюва общо четири купи и доста медали.



Вихра Калова стана притежател на сребърна Купа България, като тя е единствено на 6 годинки. Михаил Рафаилов пък може да се похвали с бронзова Купа България в трета група, като в това време е държавен първенец в дисциплинираност " компликация ". Също по този начин е и Балкански отличник в тази дисциплинираност от конкуренцията в Скопие, както и притежател на златно отличие от два кръга “Купа Декатлон ” в Румъния. Ралина Георгиева си заслужи сребърна Купа България в четвърта група. Освен това надарената състезателка има медали на " скорост " и отлични представяния на " компликация " и " болдър ". Ема Богоева завоюва първо място на Купа България. Тя съумя да реализира това с неизменност и присъединяване на всички надпревари от конкуренцията.



Дария Баланова, която тренира единствено от няколко месеца, към този момент е носителка на медали, а в класирането за Купа България остана четвърта. Адриана Михалева е носителка на медали в дисциплината " компликация " и се класира трета на Балканско състезание в Скопие. Ралица Белчева е носителка на наградата държавен първенец в дисциплината " болдър ". Александра Ташева пък занапред се чака да печели голям брой оценки поради упоритостта и постоянството във всички тренировки.



" Нашите състезатели - същинска сплав от “просто ” гений, непримиримост, високи морални качества, мощна мотивация и резистентност на духа и тялото, сътвориха този исторически за КССК Варнаклайминг героизъм. Поздравяваме ги за феноменалните им триумфи ", оповестяват от клуба, от където не пропущат да благодарят на родителите на децата, без чиято поддръжка този сезон е нямало по какъв начин да се случи. Треньори, помощници и част от екипа на " Варнаклайминг " са Росен Рафаилов, Десислава Стоянова,  Веселина Атанасова, Кристина Чакърова, Ема и Калоян и Петър Атанасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР