Снимки ПетелЗапочна тържествената церемония по издигане флага на Варна и литийно

...
Снимки ПетелЗапочна тържествената церемония по издигане флага на Варна и литийно
Коментари Харесай

Издигат флага на Варна и разнасят чудотворна икона на Богородица за празника

Снимки " Петел "

Започна тържествената гала по издигане флага на Варна и литийно шествие с чудотворната икона на Света Богородица пред Катедралния храм в града, видя " Петел ".

Останалите събития за празника на града до края на деня са: 

В 17:00 часа в Духовно-просветен център " Св. Архангел Михаил " ще бъде открита галерия на възпитаници от НУИ " Добри Христов ".

В 18:30 в свободната зона на пристанище Варна ще бъде церемонията по награждаването на спечелилите от регата във Варненския залив.

От 20:00 часа в Летния спектакъл ще бъде хазаин на церемонията по връчване на на премиите Варна

След това ще стартира и обичайният празничен концерт по случай Деня на Варна с присъединяване на Фолклорния отбор Варна, камерния отбор Добри Христов, Братя Аргирови, Виктория Георгиева, Атанас Кателиев и квартет Angel Voices.

От 20:30 часа на площад " Независимост " стартира другото обичайно събитие " Концерт край Фонтана " с присъединяване на оркестър и солисти на Държавна опера – Варна с диригент Мартин Пантелеев

В програмата за Деня на Варна е включена и спортна самодейност. В 21:30 часа от Слънчевия часовник на входа на Морската градина ще стартира нощно тичане " Пътят към светлината ".

В 23:00 часа ще стартира и обичайна заря с празнични илюминации.







Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР