Снимки Петел следи какво се случва трагедията в столицата.Мястото на

...
Снимки Петел следи какво се случва трагедията в столицата.Мястото на
Коментари Харесай

Кметът на София е на мястото, където топола уби човек

Снимки

" Петел " следи какво се случва нещастието в столицата.

Мястото на случая, при който паднало дърво поради мощния вятър в столицата, умъртви мъж в преминаваща по пътя лека кола и към този час остава блокирано от полиция, видя Българска телеграфна агенция.



Пред медиите шефът на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " към Столичната община Красимир Димитров сподели, че на мястото на случая е бил кметът на София Васил Терзиев.


Димитров добави, че стартира оглед за рискови тополи в целия регион. В същото време от понеделник ще бъдат изрязвани рискови дървета.

По думите му тази активност се прави с вишка, което при мощен вятър прави дейностите рискови.

Времето в София остава със мощен вятър. В същото време над 170 снегорина са в подготвеност да се включат, сподели още Красимир Димитров.



Във връзка със мощния вятър през днешния ден в София екипите на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " са реагирали на 18 сигнала, оповестиха по-рано през днешния ден от пресцентъра на Столичната община. Те са за паднали клони на дървета, строителни огради, ламарини и рекламно-информационни детайли от билбордове. Аварийните екипи са на терен и правят обходи.

През деня е разгласен жълт код за вятър в столицата с предстоящи пориви сред 20 и 24 м/с.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР