снимки , ПетелПрехвърлянето на акциите на Община Варна в Пловдивския

...
снимки , ПетелПрехвърлянето на акциите на Община Варна в Пловдивския
Коментари Харесай

Административният съд във Варна спря сделката на общината с акциите в Пловдивския панаир

снимки, " Петел "

Прехвърлянето на акциите на Община Варна в Пловдивския панаир и включването ѝ като акционер в в „ Пълдин туринвест “ АД  са станали при  съществени нарушавания на процесуалните правила и са нарушени правила на административния развой за правота, тъждество, досегаемост, гласност и бистрота, поредност и предвидимост. Това се споделя в претекстовете на решение на Администрътивен съд – Варна, който анулира решенията локалния парламент за договорката.

 „ Допуснато значително процесуално нарушаване в производството по издаване на акта е независимо съображение, налагащо неговата анулация като унищожаем административен акт “, се споделя в решението на съда, предадахо от неговата пресслужба. С този претекст договорката за 16 314 400 броя елементарни поименни безналични акции е анулирана. Делото против решението на Общински съвет – Варна бе формирано по тъжба на Областния шеф.

Решението предстои на обжалване с касационна тъжба пред Върховния административен съд на Република България в 14- дневен период от известието до страните.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР