снимки ПетелНова метална конструкция за Мостчето на желанията в алпинеума

...
снимки ПетелНова метална конструкция за Мостчето на желанията в алпинеума
Коментари Харесай

Строят ново Мостче на желанията в Морската градина, граждани твърдят: „Общината трябва да глоби фирмата!“

снимки " Петел "

Нова железна структура за Мостчето на желанията в алпинеума в Морската градина на Варна към този момент е сложена. Съоръжението ще размени остарялото, което към този момент е отстранено, като част от огромния план за ремонт в парка.

Изчезването на остарялото мостче провокира безредици измежду варненци, които очевидно не са осведомени с проектите за ремонта.



По тази причина от компанията реализатор са сложили скица, която изяснява какво ще се прави. Поставянето на винила на дърво обаче единствено по себе си провокира недоволството на жители.

 Пред кореспондент на „ Петел “ те обявиха, че заковаването на проекта с пирони за живо дърво е нарушаване на общинските наредби, тъй като поврежда дървото. Според бдителните жители, общината би трябвало да санкции компания „ Хидрострой “ за това нарушаване, както е глобявала и преди за заковани по дърветата табели.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР