снимки общива ВарнаБлаготворителен концерт във Варна събира средства за двойки

...
снимки общива ВарнаБлаготворителен концерт във Варна събира средства за двойки
Коментари Харесай

Благотворителен концерт във Варна събира средства за двойки с репродуктивни затруднения

снимки общива Варна

Благотворителен концерт във Варна събира средства за двойки с репродуктивни усложнения под наслов „ За повече варненчета “. Събитието се провежда от клуба за национални танци „ Моряците “ със съдействието на Община Варна. Концертът е с благотворителна цел, а средствата, събрани от продажбата на билети ще бъдат дарени на Фондация „ Искам бебе “ за финансиране на инвитро процедури на двойки с репродуктивни проблеми. Над 640 танцьори фенове се включиха в концерта нощес.



Изключително съм горделив и щастлив да видя толкоз доста хора в залата. Поздравявам клуба за национални танци „ Моряците “, които провеждат тази чудесна самодейност. Много се веселя, че всеки един лев, дарен по време на това събитие, отива за идеята на фондация „ Искам бебе “, с която подкрепяме варненски фамилии, които желаят да имат дете. Община Варна ще продължава да подкрепя такива събития, тъй като считам, че най-голямата инвестиция е в нашите деца, сподели в приветствието си кметът Благомир Коцев. Той напомни, че предходната година със съдействието на общинския инвитро фонд са родени 43 варненчета,  а поддръжката от страна на общината за инвитро-програмата е обезпечена.



Благодаря Ви, че втора поредна година напълнихме най-голямата зала във Варна с обич, вяра и добрина. Вярвам, че обществената отговорност и ангажираност към проблемите на обществото би трябвало да са част от битието на всеки естествен човек, сподели основният живописен началник на клуба Силвия Матева. Тя добави, че посредством разнообразни начинания в продължение на 11 години, „ Моряците “ са дарили над 200 000 лв. за благотворителни дела.

Радина Велчева, ръководител на Фондация „ Искам бебе “, връчи на кмета Благомир Коцев и на Силвия Матева годишна премия на фондацията „ Добро сърце, с цел да се роди дете “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР