Снимки, направени от Стийв Лазаридс изглежда показват анонимния британски стрийт

...
Снимки, направени от Стийв Лазаридс изглежда показват анонимния британски стрийт
Коментари Харесай

Стрийт артистът Банкси беше показан на снимки за първи път

Снимки, направени от Стийв Лазаридс наподобява демонстрират анонимния английски стрийт актьор Банкси по време на работа, написа Би Би Си.

Стийв Лазаридс е някогашният сътрудник на графити актьора, като двамата работят дружно повече от 10 години. Снимките са част от нова книга на Лазаридс с името „ Банкси уловен “, осведоми БТВ.

На тях виждаме мъж с тъмнокестенява коса, за който Лазаридс твърди, че в действителност е Банкси. В част от фрагментите мъжът работи по известни графити произведения, за които се знае, че са на Банкси.

Въпреки това в цялата книга на Лазаридс самоличността на актьора не става ясна – той е сниман най-вече в тил или по този начин, че лицето му да остане прикрито за фена.

„ Работих с Банкси 11 невероятни години, през които нарушихме всички правила, както и известно количество закони “, споделя Лазаридс. По думите му той мразел света на изкуството, само че станал част от него единствено поради Банкси.

В предишното Лазаридс е работил като сътрудник, фотограф, водач и галерист на Банкси и е един от дребното хора, които го познават персонално.

Banksy: Behind-the-scenes photos 'show artist at work' https://t.co/2TAgCwDaEi
— BBC News (UK) (@BBCNews) October 31, 2019
First ever official photos of Banksy capture mysterious street artist at workhttps://t.co/TxeymMHqaE pic.twitter.com/c2howHbmU3
— Daily Mirror (@DailyMirror) October 31, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР