Снимки на хитовия сериал „Съни Бийч” затвориха Епископската базилика в

...
Снимки на хитовия сериал „Съни Бийч” затвориха Епископската базилика в
Коментари Харесай

Затвориха Епископската базилика заради Съни Бийч

Снимки на хитовия сериал „ Съни Бийч” затвориха Епископската базилика в неделя след 16 часа. Инициативата град Пловдив и неговите забележителности да влязат в един от най-хитовите сериали на bTV e на екипа на Община Пловдив и е чудесна опция за реклама на града. Поредицата се гледа от повече от милион и половина фенове.



Освен част от действието в сериала, което бе снимано в неделя, екипът на „ Съни бийч “ ще се завърне под тепетата още веднъж през август, когато следва да бъдат снимани подиуми на Главната улица на Пловдив, в Стария град и на още няколко знакови места в града. Продуцент на сериала е Иван Христов.



Фенове на сериала от всички възрасти бяха обсадили мястото на фотосите още от сутринта, с цел да се снимат с обичаните си артисти и да си вземат подпис. Гост на снимачната площадка бе и заместник-кмета по просвета, археология и туризъм Пламен Панов, който с любознание наблюдаваше снимачния развой.

„ Съни бийч “ придвижва феновете в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации в цяла Европа.



Във втория сезон на занимателния сериал се включват и нови герои. Аня Пенчева и Кирил Ефремов стават част от екипа с нови свежи облици. Присъединяват се и Георги Тошев, Златка Райкова, Андрей Кожухаров и още доста други известни лица.

Само ден след интернационалния празник на детето, звездите от хитовия български сериал " Съни Бийч " гостуваха в Пловдив. Иво Аръков, Евелин Костова, Боряна Братоева и Даниел Пеев - Дънди се срещнаха за първи път с почитателите на сериала. В ролята на водещ на събитието се изяви Мирон Крумов - основен сценарист на Съни бийч.

Той описа по какъв начин се е родила концепцията, какви компликации са срещнали със сюжета, по какъв начин са определени персонажите и основните артисти. Специални видеоматериали, разкриха на гостите в Plovdiv Plaza Mall, секрети от снимачния развой на втори сезон. Оказва се, че най-трудно за всички е да не се разсмиват, до момента в който камерата работа.

Тогава Иво Аръков описа, по какъв начин постоянно хора от техническия екип бягат от снимачната площадка, с цел да могат да се смеят, без това да пречи на записите, а Евелин Костова разкри, че най-очаквани са любовните подиуми в сюжета, които се случват най-малко пред 100 индивида и по никакъв начин не са „ любовни “.

За край на събитието, актьорите изтеглиха печелившия от томболата, който ще има неповторимата опция да се включи в фотосите на втори сезон на сериала, а всички посетители получиха специфични, тематични дарове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР