Снимки на Джони Деп, предрешен и гримиран като крал Луи

...
Снимки на Джони Деп, предрешен и гримиран като крал Луи
Коментари Харесай

Джони Деп се завръща на екран с нова главна роля

Снимки на Джони Деп, превдварително решен и гримиран като крал Луи XV се появиха в мрежата за наслада на киноманите. На фрагментите той е в кралска одеждa, с бяла шапка с пера, светла перука и черна превръзка на очите, а идният филм Jeanne Du Barry е продуциран от френската компания Why Not Productions. Снимките са почнали през юли, а лентата ще бъде прожектирана следващата година.

Докато Деп за клюка, той загуби много функции да вземем за пример в " ". Участието му във френски филм с такава забавна роля евентуално е един тип катарзис.
 Прогноза: 6 партии в Народно събрание, стесняване на десния избор и разбърквания 11 авг 2022 | Ако изборите бяха през днешния ден, в Народното събрание щяха да влязат 6 партии. Това демонстрира изследване на „ Маркет линкс “ измежду...
Това е първата огромна роля на Деп след самостоятелния филм Minamata от 2020 година, в който той играе военния фотограф У. Юджийн Смит. Междувременно беше заставен от Warner Bros да напусне поредицата " Фантастични животни ", откакто загуби делото за клюка против английския The Sun, който го разказа като " бияч на съпруги ".

Jeanne Du Barry споделя историята на Жана, млада жена, която употребява интелекта и прелест, с цел да се изкачи в обществената подчиненост във Франция, като в последна сметка попада в обятията на крал Луи XV.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР