Снимки как полицаи товарят багажа на бившата съпруга на обявения

...
Снимки как полицаи товарят багажа на бившата съпруга на обявения
Коментари Харесай

Полицаи товарят багажа на Любена Павлова, МВР с отговор за случая

Снимки по какъв начин служители на реда товарят багажа на някогашната брачна половинка на оповестения за търсене Петьо Петров разпалиха фейсбук. Оказа се, че дамата, която е бременна, е с защита от Министерство на вътрешните работи, назначена от прокурор, излиза наяве от отговор на вътрешното ведомство, даден за " 24 часа ".
Прочетете още
Случаят е от преди два дни в столичен търговски център за мебели. Първоначално служителите на реда отказали да й оказват помощ. Тъй като дълго никой не се притекъл на помощ и поради това, че паркингът е рисков, най-после униформените натоварили мебелите.

Павлова и оповестения за търсене някогашен следовател се разведоха предходната година. Преди месец тя даде изявление, че редица магистрати ходили при него за услуги, пари и кариерно израстване. Тогава последва и акция по задържането му, само че Петров избяга дружно с детето им. Обявен е за търсене и упрекнат за насила и закани.

Ето и целият отговор на Министерство на вътрешните работи:

С разпореждане на Софийски районна прокуратура Но 26636/30.05.23г до шефа на Столична дирекция на вътрешните работи се разпорежда денонощна персонална физическа защита от органи на Столична дирекция на вътрешните работи. На 18.06.охраняваното лице отива на пазар в мебелен магазин. След това тя среща компликации при натоварването им. Първоначално чиновниците на Министерство на вътрешните работи отхвърлят, само че защото дълго време никой не се отзовал да помогне на дамата, а подземния гараж е избран като високорисково място, за персонална сигурност и сигурността на охраняваното лице, служителят подхванал дейности да натовари покупките самичък само за по-бързото им отдръпване.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР