Снимки и видео: КотелнюзТежко ПТП стана на печално известния участък

...
Снимки и видео: КотелнюзТежко ПТП стана на печално известния участък
Коментари Харесай

Феат се хвърли в реката от завоите на смъртта. Майка и син оцеляха по чудо след падане в 20 метра пропаст

Снимки и видео: Котелнюз

Тежко ПТП стана на печално известния сектор от пътя сред с. Тича и Котел, написа локалният сайт Котелнюз. 

Завоите на гибелта още веднъж припомниха за своето кръвожадно наличие. За благополучие на авариралите и за популярност Божия, майка и наследник от Велики Преслав оцеляха невредими в извънредно тежко и зрелищно ПТП на два километра от входа на село Тича.

Колата се е хвърлила в дерето  тъкмо пред паметника на юноша от селото в завоя, който стана и негово лобно място.

Управлявалата FIAT Punto жена, с шуменска регистрация сподели: ” Тъкмо беше спряло да вали, цялата пътна настилка беше доста мокра. Познавам пътя, постоянно пътувам отсам. Въпреки, че се движехме много постепенно, взех решение още да понижа предвид на многото завои. С натискането на спирачките колата сервира, последва удар в мантинелата, след което за елементи от секундата паднахме в дерето. Имахме шанс, че автомобила падна в реката съвсем по гуми и леко остана на една страна, което направи най-бързо и безвредно излизането ни от колата. Отдавам извънредно значение на обстоятелството, че двамата със синът ми бяхме с защитните колани. Искам да насочва зов към всички водачи постоянно да ги употребяват. Не мога да разясня дали пътната настилка е отговорна за произшествието ни. ”

Гражданин от община Котел, който чакаше да завърши евакуацията на колата от дерето, се възмути докога ще е по този начин в този пътен сектор.

„ След всеки дъжд или роса, тук безусловно стават произшествия, какъв брой хора починаха навръх това място в границите на има няма 300 метра. Това асфалт ли е – погледнете по какъв начин се пързаля. ”

На мястото на злополуката беше и общинският консултант Мастън Муртазов от ОБС Котел, който е бил един от първите, които са се притекли на помощ. С наяве отвращение той също подчертава върху качеството на пътя и изиска всеки да си напомни имало ли е такива произшествия в този сектор преди той да бъде последно асфалтиран.

Спонтанно съветникът реши да внесе предложение в Оценка за съвместимост на входа и изхода на село Тича да се сложи голям билборд, на който да са сложени снимки от множеството произшествия тук, с което водачите да се респектират и вниманието им да бъде още по-повишено до момента в който минават рисковия терен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР