Снимки: фейсбукНа сватбата на Келси и Джими беше невъзможно човек

...
Снимки: фейсбукНа сватбата на Келси и Джими беше невъзможно човек
Коментари Харесай

Младоженец докара гостите на сватбата и доведената си дъщеря до сълзи с речта си

Снимки: фейсбук

На сватбата на Келси и Джими беше невероятно човек да не се разплаче. Освен клетвата за безконечна обич към неговата младоженка, младоженецът направи едно значимо заричане пред доведената си щерка...

Келси и Джими Гизонди от Алънтаун, Съединени американски щати, се познавали от детската градина. След години те не знаели нищо един за различен, до момента в който не се намерили във фейсбук. Тогава, в края на 2017 година, момичето поздравило Джими за Коледа, а седмица по-късно те към този момент имали първата си среща и незабавно разбрали, че са разкрили същинската си обич.

След месец чести срещи, самотната майка Келси решила да показа гаджето си на щерка си Оливия. 

Келси се тормозила за идната среща, само че вечерта минала съвършено и съвсем незабавно всички се почувствали като същинско семейство. След няколко години благополучен взаимен живот двойката се омъжила. 



В центъра на сватбеното празненство били освен Келси и Джими, само че и щерка им. В решаващия миг младоженецът извадил от джоба си бележник с речта си и се обърнал към 9-годишната Оливия.



" От този ден давам обещание, че всеки ден ще ви подсещам какъв брой ви обичам. Обещавам да ви преподавам, инструктирам и почитам до края на дните. Сега вечно ще ми бъдеш щерка, за което съм безпределно щастлив. И втората обич в живота ми. Обичам те, Оливия. ", съобщи Джими Гизонди.



За Оливия било мъчно да сдържи страстите си. Докосната от думите на новия си баща, тя избухнала в сълзи... дружно с всички посетители. След като Джими приключил с обетите, той подарил на момичето сувенир, върху който били гравирани Оливия и датата на сватбата.

Келси има вяра, че жестът на Джими е значим освен за нея и щерка й. Той значи доста и за всички самотни майки и деца. Тя е уверена, че тази история може да даде на някого вяра за щастливо бъдеще в едно любящо семейство, пише Honey Nine.

 

Превод: „ Петел ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР