Снимката от поредната вечеря на Гущерови показа уникални бижута Само

...
Снимката от поредната вечеря на Гущерови показа уникални бижута Само
Коментари Харесай

Гущерова носи цял апартамент на ръката си

Снимката от следващата вечеря на Гущерови сподели неповторими бижута

Само с едно-единствено стори Светлана Гущерова затвори устите на злобарите, които приписаха тежък банкрут на фамилията.

В последните няколко седмици пъплят клюки, че моделката е на прага да се сбогува с първокласния си живот, откакто парични проблеми са се стоварили върху мъжа й Христиан Гущеров. Нещо повече - посред зима банка лишила къщата на семейството в Драгалевци и като поръчителство за задълженията им прибрала и бижутата на Гущерова. Наскоро милионерската брачна половинка качи повърхностно стори.

На пръв взор наподобява, че фотографията е от следващата вечеря на Гущерови, на която Светлана е протегнала ръка към чаша бяла вино. По-досетливите консуматори в Инстаграм обаче схванаха тънкия намек на фрагмента. А точно, че клюките за отнетите от банката бижута нямат нищо общо с истината. Познавачи на скъпи украшения разясниха пред Hotnews, че синият елмаз на една от гривните наподобява на танзанит - необичаен камък, който се среща в подножието на връх Килиманджаро в Танзания.

Според него бижутата от танзанит са извънредно редки и скъпи, защото този необичаен камък се добива от неголяма зона в подножието на върха, а цената му би скочила неимоверно сега, в който тези мини бъдат изчерпани. По калкулации на нашия източник бижутата от бяло злато върху ръката на Гущерова са на стойност колкото един апартамент в София.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР