Снимка: Vivacom Хиляди българи дариха средства за Сдружението по време

...
Снимка: Vivacom Хиляди българи дариха средства за Сдружението по време
Коментари Харесай

Vivacom и Сдружението на олимпийските отбори по природни науки с награда за най-сполучливо партньорство

Снимка: Vivacom

Хиляди българи подариха средства за Сдружението по време на последното издание на Операция " Жълти стотинки ". Със събраните пари се провеждат спомагателни образования, лабораторни занимания и профилирана подготовка по съответните научни дисциплини, както и създаване на съответни задания за още по-профилирана подготовка на участниците и положителното им показване на интернационално равнище. Сдружението сплотява олимпийските тимове по астрономия, астрофизика, биология, информатика, филология, математика, млади физици, физика и химия.

" Само през тази година нашите олимпийци са спечелили общо 82 медала от интернационалните, европейски и балкански олимпиади по естествени науки - 14 от тях златни, 30 сребърни и 38 бронзови. Благодарение на партньорството ни с Vivacom и Операция " Жълти стотинки " Сдружението ни се радва на необятен публичен и медиен интерес. Заедно успяхме да разпространяваме изключителните триумфи на олимпийците и да дадем добър образец на младото потомство, че с упорита работа и неизменност се реализират обилни резултати ", показа Вълкан Горанов, изпълнителен шеф на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки.

Конкурсът " Корпоративен донор " е основан от Български дарителски конгрес през 2006 година В продължение на задачата на организацията да развива и предизвиква дарителската просвета, той отличава фирмите с вложения в значими дела, разпространява положителните практики в корпоративното дарителство и постанова високи стандарти за корпоративна обществена отговорност в България. Победителят в категорията за партньорство се избира с гласоподаване от членовете на БДФ след предварителна селекция от журито. По традиция и тази година хазаин на церемонията за награждаване на спечелилите в състезанието е Президентът на Република България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР