Снимка: Шофьори Бургас, фейсбукТърговище е в траур след трагедията на

...
Снимка: Шофьори Бургас, фейсбукТърговище е в траур след трагедията на
Коментари Харесай

Приятелка на загиналата жена в катастрофата в Айтос: Ани беше най-лъчезарното, най-доброто и най-усмихнатото момиче

Снимка: " Шофьори Бургас ", фейсбук

Търговище е в печал след нещастието на ул. " Хаджи Димитър " в Айтос, при която камион с дрогирания шофьор Кольо Иванов, пренасящ над 30 тона жито, помля над 10 автомобила и прати в гроба 28-годишна жена.

Загиналата в горящата кола се споделя Анита, от Търговище е. Близките й са в потрес, още не могат да повярват, че повече няма да видят момичето с най-слънчевата усмивка, написа

" Ани беше най-лъчезарното, най-хубавото, най-усмихнатото момиче, което познавам. Тя бе грижовна щерка и сестра, любяща жена, добра другарка, човек, който постоянно бе подготвен да помогне на всеки. Анита излъчваше добрина с усмивката си, от километри й личеше, че е сърдечна. Загубихме необикновен човек, болката ни е доста огромна ", ридае другарка на починалото момиче. 

28-годишната Ани и приятелят й Петър, който по знамение се отърва незасегнат при чудовщния конфликт, са били на отмора в Бургаско. Освен на море, обикаляли и забележителностите в района. Искали да се възползват от последните топли дни за плаж. Двамата били дружно от няколко години, живеели дружно и имали общи проекти за бъдещето. Близките на Анита са съкрушени, че дрогиран водач лиши всичките й фантазии. 

" Един почтен човешки живот си отиде просто ей по този начин. Благодарни сме, че най-малко Петър е жив и здрав. Шокът за него обаче е огромен, повече в сравнение с за нас, защото е бил с нея, колата и тя са изгорели пред очите му. Дано да успее да се възвърне от тази контузия, апелирам се на Господ! Двамата доста се обичаха, имаха общи проекти, а най-после един човек всичко затри ", сподели още близката позната на Ани, представена от " Флагман ".

Тя показа, че фамилията на младата жена преди 3 години е преживало и друга покруса - загуба на доста непосредствен човек. " Труден интервал изживяха, случиха им се нещастия след нещастия. А са доста положителни хора, работливи. Сестра й Десислава, също като Ани, е доста сияен и ухилен човек. Двете бяха неразделни, не просто сестри, а най-хубави приятелки, горкото момиче би трябвало да откри сили, с цел да поддържа майка си, а самата тя по какъв начин ще се оправи с болката не знам... ", показа още приятелката на Ани. 

Всички близки на фамилията са безапелационни, че ще желаят най-тежката присъда за водача на камиона, който аргументи невижданото меле: " Искаме отмъщение, да страда и той, и околните му, както ние в този момент, да изгние в пандиза! "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР