Снимка: Премиерът Борисов подарява икона за откриването на новия офис

...
Снимка: Премиерът Борисов подарява икона за откриването на новия офис
Коментари Харесай

„Трейс“, ремонтирали пътя-убиец край Своге, заведоха дело за 1 400 000 лева срещу журналисти. Те: Поръчани сме от Борисов. Фирмата е спечелила обществени поръчки за близо 1 милиард

Снимка: Премиерът Борисов подарява икона за откриването на новия офис на „ Трейс “ през 2011 година

" Трейс " една от най-печелившите компании в България от публични поръчки за стотици милиони по времето на Борисов заведе дело за 1,4 милиона лв. поради обява в интернет, обвързвана с ремонта им на пътя-убиец на Своге, в който бяха убити 20 души.

Рекордният за България иск е против уеб страницата на придвижване " БОЕЦ ", което стана известно със скандални разкрития към корупционни схеми за милиарди.

" Това не е просто парадокс, това е безочливост и дебелоочие, които нямат равни. Изключително жесток и лицемерен удар поръчан непосредствено от Борисов против БОЕЦ и свободните медии, против тези, които отразяват нашата активност и борбите ни против мафията превзела страната ни. Целта е да бъдем ударени и да бъдат смачкани медиите, на фона на мракобесният Закон за персоналните данни признат единствено преди дни. ", оповестяват от БОЕЦ.

Днес БОЕЦ бяхме известени от притежател на медия, че против него и още 11 медии и физически лица  е заведено дело от  „ ГАЛИНИ “, със притежател Николай Михайлов (фактически притежател на ТРЕЙС), в качеството му на акционер в ТРЕЙС, с рекламация за имуществени вреди в размер на  1 404  810 лв.  (ЕДИН МИЛИОН ЧЕТИРИСТОТИН И ЧЕТИРИ ХИЛЯДИ И ОСЕМСТОТИН И ДЕСЕТ ЛЕВА), разграничени солидарно по 117 000 лв. за всеки ответник, за издание на материал на БОЕЦ, в който е упоменато името на компанията по отношение на злополуката край Своге при която починаха 20 българи. ТРЕЙС претендират, че вследствие на публикуването на материала на БОЕЦ акциите им са спаднали фрапантно и им е нанесена материална вреда. Приписват ни мощ, мощност и дарба да влияем на фондовата борса. 

Както е видно в рамките на десетина години по време на трите държавни управления на Борисов (самостоятелно или в консорциуми) компанията ТРЕЙС е спечелила 108 публични поръчки. Общата стойност на тези договори е съвсем 1 милиарда лв..

От компанията са се засегнали от материала на уеб страницата на БОЕЦ на 24.10.2018г. – „ Защо Борисов пази Валери Симеонов? “

Статията е препечатана на идващият ден от голям брой медии. Автор на публикацията е Георги Георгиев, ръководител на Групово дело „ БОЕЦ “. В исковата молба до съда от страна на ТРЕЙС е визирано  едно изречение в обявата:

„ …всички не помниха убийството на Виктория Маринова, не помниха #ДжиПиГейт, не помниха ДДСгейт, не помниха 20-те жертви на Трейс, починали край Своге. “

Както е видно от публикацията, тя е отдадена на зависимостите на Буда и мутренските закони по който мафията ръководи страната. Добър и прецизен разбор. Извършен е сериозен мониторинг (който е перманентен) на нашата активност и изявления и е употребявано изречението, в което е упоменато името на ТРЕЙС. Съдържанието на този материал е това, което е провокирало гнева и страха на Буда и е предизвикало удара против нас ", показват от БОЕЦ.

" И още нещо. Искат да ни затворят устата и да смачкат и санкционират тези, които ни поддържат и отразяват. Да смачкат свободата на словото, свободните медии и всяка опозиция против диктатурата на мафията. Може да ни подкрепите и да отвърнем на този удар, като всеобщо публикувате и разпространявате материалите на БОЕЦ. Това е единствената ни отбрана  – взаимност и поддръжка. И от това ги е боязън дебилите. Че макар всички удари и репресии не могат да ни смачкат, а непримиримите, бойците и биволите ставаме от ден на ден. И с право се опасяват ", показват от БОЕЦ

ЦЯЛОТО ИЗЯВЛЕНИЕ НА БОЕЦ ЧЕТЕТЕ ТУК -

http://www.boec-bg.com/archives/1306

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР