Снимка ПП ГЕРББойко Борисов получи поздравления за успеха на изборите

...
Снимка ПП ГЕРББойко Борисов получи поздравления за успеха на изборите
Коментари Харесай

Манфред Вебер поздрави Борисов за победата на изборите

Снимка Политическа партия ГЕРБ

Бойко Борисов получи поздравления за триумфа на изборите от най-високо равнище. В телефонен разговор  ръководителят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер поздрави Бойко Борисов за безапелационната победа на парламентарните избори,  съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Пред водача на ГЕРБ, Вебер  е изразил вяра за съставяне на устойчиво ръководство на България,  основано на опита, което да се употребява с доверието на европейските сътрудници.

По думите му, пред България и Европа следва още доста работа по преодоляването на пандемията, по Плана за възобновяване и резистентност,  по " Зелената договорка ", както и за завършването на процеса по присъединението към Еврозоната.

Председателят на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал е отбелязал, че в България  е реализиран сериозен прогрес по всяка една от тези стратегически цели,  и е споделил увереността си, че ГЕРБ и Бойко Борисов могат да изведат стопанската система от рецесията.

Борисов е уведомил Манфред Вебер,  че ГЕРБ е получила доверието на над 837 хиляди души и е спечелила вота в 24 от 31 многомандатни изборни региона в България.   " Не са доста партиите в Европа, които могат след цялостен мандат още веднъж да победят на изборите.

И то толкоз изрично! ГЕРБ към този момент има 5 следващи победи на парламентарни избори.  Длъжни сме пред всички наши гласоподаватели да създадем всичко допустимо да образуваме кабинет.

Разчитаме, че останалите парламентарно показани партии ще показват отговорност към стабилността на страната и ще излъчат държавно управление, в случай че нашето предложение за кабинет не бъде подкрепено.  Времето за приказки свърши " , е подчертал ръководителят на ГЕРБ.

Борисов и Вебер са били единомислещи, че тежката обстановка, в която се намират Европа и светът, изисква повече работа и мъдрост и по-малко популизъм. " Партиите от ЕНП, с някои дребни изключения, постоянно сме били мощни в дейностите.  Ние сме най-истинската опция на популистите, а не техни сътрудници ",  е показал Борисов, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР