Снимка: pixabayБазираната в Луисвил, Кентъки, Trilogy Health Services плаща по

...
Снимка: pixabayБазираната в Луисвил, Кентъки, Trilogy Health Services плаща по
Коментари Харесай

Компании помагат на служителите си за вноските по кредита

Снимка: pixabay

Базираната в Луисвил, Кентъки, Trilogy Health Services заплаща по 100 $ от вноската на всеки чиновник, който погасява студентски заем и има потребност от финансова помощ.

Компанията, която се занимава с поддръжка и обслужване на домове за възрастни хора, е заделила над 3 милиона $ за тази цел през последните четири години, написа Kredit.bg.

За медицинските сестри, физиотерапевтите и обслужващия личен състав в заведенията на компанията тези пари са от голямо значение. Което не е изненада, имайки поради, че американците дължат над трилион и половина $ по своите студентски заеми.

Да работиш за компания, която " удря по едно рамо " в тази посока, има съществени преимущества, написа още изданието.

Trilogy не е единственият шеф, който подкрепя своите чиновници по сходен метод.

Общинското учебно заведение в Клинтът Каунти, Айова, всеки месец отпуска на учителите по 30 $ за погасяване на част от вноската по студентските им заеми.

Ако те решат да се реалокират да живеят в Клинтън или някое от прилежащите обитаеми места, сумата нараства до 60 $, а в случай че са почнали работа след 1 август 2019 година - до 90 $ месечно.

Размерът на финансовата помощ може и да не наподобява впечатляващ, само че би трябвало да се има поради, че учебното заведение въпреки всичко разпределя пари на данъкоплатците. В програмата до този миг са се присъединили 50 души.

Базираният в Брукфийлд, Уисконсин, снабдител на финансови услуги Fiserv също предлага бонуси на чиновниците, които реализират положителни резултати в обслужването на клиенти и осъществят висока работливост.

Всяко положително деяние им носи точки, които след това могат да бъдат " обръщани " в пари, предплатени карти за дарове, погашение на част от вноските по заема и други.

Над 10 000 от чиновниците на компанията, които са общо 44 000 на брой, са се присъединили в програмата до този миг, като една трета от тях са употребявали
бонуса си, точно с цел да си оказват помощ в изплащането на студентските заеми.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР