снимка: Pixabay102 късметлии ще получат смарт часовници от Министерството на

...
снимка: Pixabay102 късметлии ще получат смарт часовници от Министерството на
Коментари Харесай

Здравното министерство раздава 102 смарт часовника с томбола между ваксинираните през октомври

снимка: Pixabay

102 късметлии ще получат смарт часовници от Министерството на здравеопазването, в случай че се имунизират против ковид в границите на месец. Това излиза наяве от известие на министерството.

Кампанията ще продължи един месец – до 31 октомври 2021 година. Съобщението, което предизвиква потребителите да се имунизират против COVID-19, ще бъде изпратено на мобилните клиенти на трите телекома, без значение какъв е техният имунизационен статус все още на изпращането му. То ще гласи: „ Ваксините против COVID-19 избавят живот! Имунизирай се до 31.10.2021 година и участвай за един от 102 смарт часовника. Повече тук: https://coronavirus.bg/. Кампания на Министерството на здравеопазването. “

Печелившите ще се дефинират на инцидентен принцип посредством чоп, извършен от Министерство на здравеопазването. Правила на играта, формата за регистрация и спомагателна информация са налични на интернет страницата на акцията www.coronavirus.bg.

В играта могат да вземат участие лица над 12 година, които са се ваксинирали против COVID-19 в интервала от 30.09.2021 година до 31.10.2021 година, без значение дали имунизационният цикъл е приключен. Всеки искащ да взе участие в играта жител, отговарящ на изискванията, може да се записва на уеб страницата coronavirus.bg, следвайки напътствията.

В първите дни от томболата участниците в поощрителната игра би трябвало да имат поради, че данните за осъществена имунизация от време на време се вписват в системата в края на работния ден и заради тази причина системата може да регистрира несполучлива регистрация. Затова се предлага да опитат да опитат да създадат своята регистрация на по-късен стадий.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР