Снимка ПиксабейСъдебният процес за самолетна катастрофа, отнела живота на много

...
Снимка ПиксабейСъдебният процес за самолетна катастрофа, отнела живота на много
Коментари Харесай

Близък на загинал в полет MH17: Руснаците ни лъжат

Снимка Пиксабей

Съдебният развой за самолетна злополука, лишила живота на доста хора, продължава.

Семействата на 298 души, убити при свалянето на полет MH17 над Украйна през 2014 година, желаеха правораздаване за Русия. Те свидетелстваха в холандския развой против четирима обвинени.

Хората, които изгубиха близки при злополуката на самолета на Malaysia Airlines, обявиха, че не могат същински да се сбогуват с околните си, до момента в който виновните не бъдат наказани.

Международни следователи настояват, че съветска ракета, изстреляна от територия в Източна Украйна, държана от промосковски бунтовници, е свалила самолета Boeing 777, само че Русия изрично отхвърля да е забъркана.

Риа ван дер Стийн, която загуби татко си Ян и мащехата си Нел, цитира съветския публицист Александър Солженицин: " Те лъжат, ние знаем, че лъжат и те знаят, че ние знаем, че лъжат. "

" Изпълнен съм с усеща на възмездие, ненавист, яд и боязън ", споделя Ван дер Стийн, която свидетелства първа. " Знам, че са мъртви и няма да ги видя още веднъж, само че не мога да сложа завършек на този развой, сигурно не мога, до момента в който не се откри, че тези, които са отговорни за гибелта им, са осъзени за това, което са създали. ”

Руските жители Олег Пулатов, Игор Гиркин и Сергей Дубински и украинският жител Леонид Харченко се съдят задочно за ликвидиране. Само Пулатов има юридическо посланичество.

Австралийката Ванеса Ризк, чиито родители Алберт и Мари се връщат назад с обречения аероплан от отмора в Европа, съобщи, че причинителите " заслужават наказване за отвратителните си дейности ".

" Как биха се почувствали причинителите, в случай че това бяха техните близки? Как президентът Владимир Путин и корумпираното му съветско държавно управление ще отговорят на това? ", сподели тя посредством директно предаване от Австралия.

Нейният брат Джеймс повтори думите й, казвайки, че родителите им са станали жертви на спор, в който не са взели участие. " Дезинформацията от Русия, неналичието на присъединяване от страна на Русия и техните отричания ме объркват ", съобщи той.

Очаква се към 90 родственици, както на 196-те холандски жертви на злополуката, по този начин и на тези от Австралия и Малайзия, да се извърнат към съда през идващите дни.

Главният арбитър Хендрик Щенхуис дефинира 22 септември 2022 година като допустима дата за присъдата в процеса, само че уточни различни дати през ноември и декември същата година, пише 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР