Снимка: PexelsВеликобритания може да попадне под едномесечна пълна карантина. Това

...
Снимка: PexelsВеликобритания може да попадне под едномесечна пълна карантина. Това
Коментари Харесай

Борис Джонсън пред прага на съдбовно решение: Да затвори Великобритания за месед

Снимка: Pexels

Англия може да попадне под едномесечна цялостна карантина. Това обмисля министър председателят Борис Джонсън като фрапантна мярка против разпространяването на ковид. Ако решението бъде взето, то ще влезе в действие през идната седмица.

Надеждата е ограничаващите ограничения да бъдат вдигнати преди Коледа. Би Би Си заяви тази заран, че е видяло държавни документи, в които се споделя, че се чака доста по-висок брой смътни случаи на Covid-19, в сравнение с през първата вълна на пандемията, в случай че не бъдат въведени незабавно още ограничавания.

Говори се за жертви от порядъка на 4000 души на ден и 85 000 през зимата. Така че упованията са, най-вероятно още от понеделник, да бъде издадена нова разпоредба хората да останат по домовете си, като изключение ще бъде направено за учебните заведения, колежите и университетите. Както и при предходната цялостна карантина, единствено огромните магазини, продаващи най-необходими артикули ще останат отворени.

Здравните и научните съветници на държавното управление от дълго време приканват за налагане на цялостна карантина. На среща на Даунинг стрийт късно нощес те са показали доказателства на Борис Джонсън за по-бързото разпространяване на болестта от предстоящото и са предизвестили, че към този момент е извънредно време за деяние. На срещата са участвали всички най-важни министри от кабинета на Джонсън.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР